Vad är sportbetting?

Sportbetting är sportspel, även kallat vadslagning. I sportsbetting finns det minst 2 personer som beredda att satsa pengar på någon förutsägbar händelses utgång. När ena spelaren tar emot bet från flera spelare blir spelaren en spelförmedlare. Spelbranschen handlar om Sannolikhetsuppskattningar för att någonting ska ske som till exempel “Hur stora chanser har Sverige att vinna fotbolls- VM?”, Spelförmedlaren definierar priset för sin chansuppskattning i form av odds. Man använder odds olika i olika länder. I Sverige skrivs oddsen i decimaltal, till exempel  betyder oddset 2,00 att man betalas två gånger sin insats då man vinner, varav en enhet är den ursprungliga insatsen och den andra enheten är vinst. Oddset 5,50 ger 4,5 enheter samt den ursprungliga enheten. Oddset visar vilken sannolikhet spelförmedlaren vill sälja. De vanligaste sporterna att betta på i Sverige är trav, fotboll och hockey. När man bettar på trav så är det ofta att man satsar pengar på den häst man tror ska vinna loppet. Men det finns såklart fler saker i ett lopp att spela på, man kan betta på vilken häst som ska komma tvåa,trea med mera. Det är många faktorer som spelar runt omkring som spelar roll för hur man bör tänka när man satsar pengar, vilken häst som varit bra tidigare, vilken häst som är tippad favorit i ett lopp, vilken häst som haft skador, vilken häst som har störst tendens att börja att galoppera under ett lopp med mera. Den absolut största ligan i världen inom Hockey är NHL eller National Hockey league som den heter.

Hur går sportbetting till?

Sportbetting är ett enkelt spel. Man väljer vilken sport man vill satsa på bland den långa lista som erbjuds. Det finns massor med sporter som går att satsa på vilket gör sportformen ännu roligare. Man klickar på sportens odds och lägger därigenom evenemanget till sin spelkupong.

Hur går sportbetting till?

När man valt vilken sport man vill spela  och market vilken odds man vill välja ska man tala om hur mycket pengar man vill satsa och välja speltyp. Den vinst som man eventuellt kommer att få beräknas senare, varför man får ett kvitto på det  pågående spel.  Man kan senare finna de färdigspelade oddsspelen under spelsidans historik.

Mer om Sportbettting

Sportbetting är en världomfattande och explosiv växande bransch som förenar spelare över världen. Sporten erbjuder oss ett skådespel utan motstycke där man bevittnar mod och feghet,glädje och sorg, spontan genialitet och stenhård rutin. Vi lever med i förlusten på en hundradels sekund, men i nästa ögonblick går våra innersta drömmar i uppfyllelse.

Mer om Sportbettting

Sportbetting är väldigt roligt och det beror på den feedback man får när det visar sig om ens bedömning var korrekt var korrekt eller inte. Oavsett om man vinner eller förlorar är det du som skapat det. sportbetting höjer spänningen när matcherna spelas, oavsett om du sitter på läktaren, i tv- soffan eller framför datorn. Vetskapen om ens vinster kommer av eget engegemang och egen kunskap gör sportbetting till en väldigt underhållande spelform där alla kan tjäna pengar.